Är du en entusiasmerande ledare med starkt intresse för marknadskommunikation och samhällsutveckling med fokus på bostadsfrågor?

Hos oss får du en bred och ansvarsfull roll där du både strategiskt och operativt arbetar med informations- och kommunikationsarbete och leder ett kommunikationsteam på fem personer.
Du ingår i marknadsavdelningens ledningsteam med det övergripande ansvaret att stödja och utveckla hela bolagets kommunikation. Du ansvarar för kommunikationsavdelningens verksamhetsplan, budget, upphandling av tjänster inom reklam och kommunikation samt utveckling av webbsida och intranät. Du hanterar också pressmeddelanden, presskontakter och bearbetning av journalister. Du rapporterar till marknads-och affärsutvecklingschefen.

Vi tror att du är en trygg ledare som har förmåga att både utveckla verksamheten och medarbetarna. Du har gediget kunnande och erfarenhet av kommunikationsarbete, marknadsföring, digitala kanaler, varumärkesbyggnad, mediahantering och byråsamarbete.
Har du arbetat med PR i en affärsdriven verksamhet är det meriterande.
Du har relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande samt talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Hos oss ingår du i en positiv gemenskap som präglas av prestigelöshet, arbetsglädje och ett stort fokus på hälsa. Om du brinner för att vara med och utveckla en stad, är du i gott sällskap.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Charlotte Olsson, Insikta AB charlotte@insikta.se eller ring 070-602 19 11
Du ansöker med CV och personligt brev till Insikta rekrytering och utveckling, charlotte@insikta.se

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel – och över Helsingborg. Vi är 200 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon. 

Läs mer på www.helsingborgshem.se

Insikta