stena_fastigheter

Som en av två kommersiella förvaltare på vårt regionkontor i Malmö får du ansvaret för hälften av det kommersiella fastighetsbeståndet och dess utveckling. Vi förvaltar idag i regionen ca 150.000 kvm kommersiellt i Malmö och Lund, främst kontor på centrala lägen.

Tjänsten
Du ansvarar för våra befintliga kunder och arbetar i huvudsak med att skapa långsiktiga relationer och förståelse för kundens affär i syfte att kunna möta våra kunders behov både på kort och lång sikt.  Du arbetar nära våra  fastighetsvärdar för att ge kunden bästa service och leverans. Som kommersiell förvaltare har du ett helhetsansvar för att på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt optimera både intäkts- och kostnadssidan i syfte att säkerställa positiv utveckling av fastigheternas värde och se till att målen gällande bl.a. NKI och lönsamhet uppnås.

I dina arbetsuppgifter ingår

  • Arbeta proaktivt med att förstå kundens behov och föreslå nya möjlighete
  • Hantera samtliga kontraktsrelaterade frågor såsom omförhandlingar, meruthyrningar samt uppsägningar
  • Upprätta affärsplaner, budget, prognoser och bokslut
  • Agera beställare för hyresgästanpassningar
  • Informera uthyrare om aktuella och befarade vakanser och i dialog med uthyraren identifiera lösningar
  • Omvärlds- och branschbevakning

Din bakgrund
Vi tror att du har flera års erfarenhet av att hantera kommersiella kunder och trivs med en rörlig roll där du arbetar proaktivt och skapar långsiktiga relationer med våra befintliga kunder. Du ser till hela fastigheten, skapar goda resultat och är en van förhandlare. Du har troligen högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning och gärna erfarenhet från fastighetsbranschen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en självständig tjänst i ett stabilt bolag med långsiktig förvaltning. Hos oss finner du entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Välkommen att bli del av vårt Malmö-team om 70 personer!

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta rekrytering och utveckling. Ansök via ”ansök enkelt här knappen”. Har du frågor är du välkommen att kontakta Charlotte Olsson på Insikta AB 070-6021911, charlotte@insikta.se  Ansök senast den 3 juli 2016, gärna tidigare.

Om Stena Fastigheter
Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag.
Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser.
Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval.

Insikta