Är du en driven civilekonom med erfarenhet av försäljning, projektledning och lagsport?

Då kan du vara den KAM-trainee vi söker till Jungheinrich huvudkontor i Malmö. Vi söker dig som snabbt vill växa in i en KAM-roll med stort ansvar. Du får inledningsvis ansvar för att utveckla kontaktytorna med våra avtalskunder.

Tjänsten innebär försäljning, utveckling och projektledning mot avtalskunderna ovan på ledningsnivå.  Du tillhör vår KAM-avdelning med fyra kollegor som utgår från vårt HK i Malmö och du rapporterar till vår försäljningschef. Vårt koncernspråk är engelska.

Vi tror att du förutom dina lagsporterfarenheter och civilekonomutbildning har några års erfarenhet av framgångsrik försäljning av varor eller tjänster, gärna inom internationell organisation. Du är en positiv, strukturerad relationsskapare som trivs med att ta egna initiativ. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Du får ett spännande jobb i ett stabilt, lönsamt, internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Vid frågor, kontakta vår rekryteringspartner Insikta rekrytering, Charlotte Olsson, charlotte@insikta.se

Tel 070-6021911 Ansök senast den 10 februari till charlotte@insikta.se

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nybyggda lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer. I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Örebro och Linköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.

Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 11 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser. www.jungheinrich.se

Insikta