Är du van att förhandla med inköpare i internationella organisationer? Vill du arbeta i ett växande, stabilt företag med en tydlig och långsiktig strategi?

Hos oss får du samordningsansvaret för våra storkunder i Sverige. I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av truckar, service och hyrlösningar till våra största kunder. Administrativ backup finns på vårt HK i Malmö, där du också är placerad. Du kontaktar och besöker våra storkunder, gör behovsanalyser, uppföljning och informerar om nya produkter. Du rapporterar till vår försäljningschef. Tjänsten kräver ca 40 övernattningar/år. Det finns en fast lön, bonus och bilförmån kopplat till denna tjänst Du ingår i ett team om tre KAM och samverkar med bl.a. distriktssäljare och eftermarknad.
Vi tror att du har ekonomisk eller teknisk utbildning och är van att arbeta i projektform. Du har erfarenhet av försäljning i större sammanhang eller liknande roll i internationell organisation. Vi tror också att du trivs i säljsituationen och därför har dokumenterat goda säljresultat. Det är avgörande att du är organiserad och handlingsinriktad. Vårt koncernspråk är engelska.

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nya lokaler på Toftanäs som vi flyttar in i början av 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer.

I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Jönköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 115 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.

Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 10 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser att klara av våra kunders krav. Läs mer på www.jungheinrich.se

Välkommen till ett marknadsledande företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Tjänsten är en heltids tillvidaretjänst.
Ansök senast den 21/1 till charlotte@insikta.com. Vid frågor, kontakta Insikta rekrytering Charlotte Olsson 070-6021911

Insikta