Vi söker dig som vill växa in i rollen som relationsbyggande säljare av rostfritt stål.

Du har troligen några års erfarenhet av verkstadsindustri, gärna rör eller rördelar och vill växa in i rollen som säljare. Du är utåtriktad och trivs med dela med dig av dina verkstadskunskaper.

Hos Damstahl i Göteborg blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med kundsupport och orderhantering till våra befintliga samt nya kunder som förbrukar rostfritt stål. Vi är sex personer på kontoret och du kommer att arbeta i team med vår utesäljare. Tillsammans har ni budgetansvaret för distriktet, Värmland,  Västra Götaland och Göteborg.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:

Hos oss får du ett självständigt och omväxlande arbete. Damstahl är ett företag som har korta beslutsvägar och som satsar på sin personal när det gäller utbildning och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön.  Provanställning 6 månader. Välkommen till vårt team!

Ansök senast den 19/9 via Ansök här >

Vid frågor kontakta Insikta AB Charlotte Olsson 070-6021911

Damstahl är Skandinaviens mest betydande grossist inom rostfritt stål. Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment vilket möjliggör snabba och säkra leveranser över hela landet. I Sverige finns vi i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall, är 62 anställda och omsätter 625 MSEK. Damstahl ingår i NEUMO-Ehrenberg-Group som finns world wide. Läs mer på www.damstahl.se

Insikta