I denna nya tjänst hos oss blir ditt främsta fokus att bygga nya, långsiktiga samarbeten kring våra tjänster inom området för strategiska logistikkoncept – främst inom Europa men även globalt mot svenska och internationella kunder. Du arbetar både strategiskt och operativt med försäljning och förväntas representera våra strategiska logistiklösningar på managementnivå. Tjänsten innebär att du utöver säljledningsarbete frekvent är ute och möter våra befintliga och potentiellt nya kunder. Du blir medlem i Imperial Logistics AB:s ledningsgrupp och får personalansvar för i dagsläget en säljare.

Globalt har Imperial starka referenscase inom strategisk logistik med representation inom många olika industrier. I Sverige ligger vårt fokus dels på vår europeiska vägtransportprodukt men även ”Lead Logistics” och ”Logistiska kontrolltorn’s koncept”. Imperial Logistics Sverige har starka befintliga kundcase inom ramen för strategisk logistik och starkast är fotavtrycket inom retail sektorn.

Du har god erfarenhet av strategisk logistik och är van vid att jobba konsultativt för att öka kunders konkurrensfördelar genom supply chain-effektiviseringar och kostnadsbesparingar.  Vi tror att du har några års erfarenhet som säljare, projektledare, affärsutvecklare eller konsult. Som person är du affärsdriven och strukturerad och har en hög energinivå.

Du välkomnas in i en entreprenöriell organisation och i en miljö med stor frihet där du får en stark påverkan på Imperial Logistics utveckling, framgång och resultat. Vårt huvudkontor finns i Malmö.

Ansök senast den 20 september 2017 via länken till vår samarbetspartner Charlotte Olsson på Insikta AB. Vid frågor ring eller maila charlotte@insikta.se 070–6021911.

Imperial Sverige AB ägs av Imperial International och är en del av ett starkt nätverk med 52 000 medarbetare och säte i Sydafrika. Du kommer att arbeta närmast den europeiska gruppen (9000 medarbetare) och ingå i dess nätverk på ledningsnivå och delta i olika spännande utvecklingsprojekt.

Insikta