Denna nya tjänst hos oss innebär flera olika roller; du fungerar både som business partner, HR-specialist och förändringsagent. Tjänsten innebär ett såväl operativt som strategiskt HR-arbete med målstyrning, förändrings-arbete, och administration. Du rapporterar till vår administrativa chef.

I arbetet ingår:

Vi söker dig som är målinriktad, förtroendeingivande, strukturerad och som drivs av att initiera och självständigt driva stora som små utvecklingsprojekt. Du har sannolikt en högskoleexamen inom HR, eller motsvarande kunskaper och tre till fem års erfarenhet av liknande HR-arbete som beskrivs ovan. Tidigare erfarenhet från bolag som verkar inom tjänsteförsäljning och konsultverksamhet bedömer vi som meriterande.

Vi är en arbetsplats som vuxit och växer kraftigt. Det ställer krav på såväl organisation som ledare och medarbetare. Vill du vara den som hjälper oss vidare i denna positiva utveckling?

Ansök senast den 29 september till charlotte@insikta.se
Vid frågor kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering Insikta AB Charlotte Olsson, 070-6021911

FordonsData Nordic AB är IT-företaget som utvecklar kompletta affärssystem. Våra kunder är fordonsåterförsäljare och verkstäder inom bl.a. BMW, Mercedes, Nissan, Svevia och Toyota. Vår vision är att vara det självklara valet av smarta affärslösningar för fordonsbranschen utifrån vår mission om att skapa en bättre vardag för våra kunder. Vi arbetar efter värderingarna; serviceinriktade, engagerade och ansvarstagande. Företaget grundades 1991 och har sedan dess haft en expansiv utveckling. Idag sysselsätter vi drygt 70 personer. Läs mer på www.fordonsdata.se

Insikta