Är du strukturerad, målinriktad och tycker om att coacha andra!

Hos oss får du som gruppchef ansvaret för att leda, effektivisera, bemanningsplanera, arbetsfördela och följa upp din grupp. Du är också ytterst ansvarig för att gruppen hanterar ärenden och kunder optimalt och med högsta kvalitet. Gruppen består av tretton erfarna affärssystemsutvecklare. Vidare kommer du att fungera som projektledare i vissa av våra projekt samt ha kundkontakt i samband med utvecklingsuppdrag. Du rapporterar till systemchefen.

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av ledarskap i IT-branschen. Du har god förståelse för systemutveckling i komplexa miljöer och har erfarenhet av att arbeta agilt. Du har också erfarenhet av att framgångsrikt driva förändrings- och utvecklingsprocesser på ett strukturerat och målinriktat sätt och har dessutom tidigare erfarenhet av produkt- eller systemutveckling. Tjänsten är på heltid och du arbetar på vårt kontor i Arlöv tillsammans med närmare sjuttio medarbetare.

Som anställd på FordonsData blir du en del av en trygg, stabil och lönsam organisation som värderar den enskilde medarbetarens välmående och kompetensutveckling högt. Du får en viktig roll där din insats syns och räknas, du kommer också att ingå i den operativa ledningsgruppen. Dina kollegor är ett sammansvetsat gäng med ett stort och märkbart engagemang för systemutveckling och verksamhetsnytta.
Vi marknadsför och säljer produkter för fordonsbranschen där de flesta utvecklas och förvaltas av oss. Vår systemutvecklingsavdelning består idag av tjugotvå personer fördelade i två grupper, där varje medarbetare har ansvar för en eller flera moduler/system i vår programportfölj. Vi arbetar nära verksamheten och tillsammans med våra kunder driver vi vidareutvecklingen av våra system vidare. Våra arbetsuppgifter spänner över bl.a. systemering, utveckling och projektledning. Vår tekniska miljö består bl.a. av MicroFocus Cobol, Java, C++, SQL, .Net, C# och Visual Studio. Vi är även Microsoft Silver Partner.

Välkommen med din ansökan senast den 6 februari 2013
Vid frågor ring eller maila vår rekryteringspartner Insikta AB Charlotte Olsson, 070-6021911, charlotte@insikta.se

FordonsData Nordic AB är IT-företaget som förser fordonsbranschen med kompletta affärssystem-lösningar. Våra kunder är fordonsåterförsäljare och verkstäder inom bl.a. BMW, Mercedes, Nissan, Svevia och Toyota. Genom att vara serviceinriktade, engagerade och ansvarstagande arbetar vi ständigt för vår mission att skapa en bättre vardag för våra kunder och därigenom kunna närma oss vår vision att vara den självklara parten för smarta affärslösningar i fordonsbranschen. Läs mer på www.fordonsdata.se

Insikta