Region Syd äger och förvaltar lokaler i Lund, Malmö, Alnarp, Kalmar och Kristianstad med en sammanlagd lokalyta på ca 500 000 kvm. Bland de största kunderna finns Lunds universitet, Malmö högskola, SLU, Högskolan i Kristianstad och Linnéuniversitetet.

Till ett av våra fem förvaltningsområden, Lund Centrum (ca 90´kvm) och Kristianstad (ca 30´kvm) söker vi nu en relationsbyggande fastighetsförvaltare. Som förvaltare hos oss har du ekonomiskt och tekniskt ansvar för drift- och underhåll av fastigheterna inom ditt förvaltningsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett mycket varierande och självständigt arbete inom landets näst största fastighetsföretag. Du blir en del av ett mycket kompetent och engagerat team där arbetskulturen präglas av hjälpsamhet och laganda.

Du ansvarar för hyresgästkontakter och hyresförhandlingar med våra hyresgäster. Du har resultatansvaret och upprättar prognos och bokslut per byggnad. Du upprättar underhållsplaner i samråd med övrig personal samt ansvarar för att genomföra och följa upp dessa. I din roll ligger även upphandling av entreprenader och konsulttjänster.

Du arbetsleder, coachar och utvecklar fem medarbetare inom förvaltningsområdet, drifttekniker samt teknisk förvaltare. Du deltar i om-, ny- och tillbyggnadsprojekt samt ansvarar för att åtgärder vidtas så att myndighetsbesiktningar genomförs så att myndighetskrav tillgodoses. I din roll samarbetar du även med vår energistrateg. Du rapporterar till fastighetschefen och placering är på vårt kontor i Lund.

Din erfarenhet och utbildning
Du har akademisk examen med inriktning mot teknisk förvaltning, fastighetsekonomi eller motsvarande.
Du bör ha minst fem års erfarenhet av att förvalta lokaler och en bred erfarenhet av hyresförhandlingar, upphandling av entreprenörer och framtagande av ekonomiska prognoser och beslutsunderlag.
Meriterande är beställarkompetens, ledarerfarenhet och goda kunskaper inom byggnadsfrågor.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som värdesätter kontakten med människor och tycker om att ta egna initiativ. Förmodligen är du utåtriktad och social och har ett strukturerat arbetssätt.

På Akademiska hus välkomnas du in i ett prestigelöst och teamorienterat klimat. Vi arbetar tillsammans för att uppnå våra mål och vi har stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Inte nog med det; vi har roligt på jobbet också!

Din ansökan
Om ovanstående stämmer på dig och det också är viktigt för dig att din arbetsgivare har ett gott rykte på marknaden bland konsulter, entreprenörer och leverantörer så ska du söka tjänsten hos oss!

Om du har frågor kontakta vår rekryteringspartner, Insikta AB Charlotte Olsson charlotte@insikta.se
070-602 19 11. Ansök med cv och personligt brev senast den 6 februari, till charlotte@insikta.se

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet av den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 52 miljarder och en omsättning på fem och för att möta den ökande efterfrågan ska vi bygga nya kunskapsmiljöer för 26 miljarder.

Läs mer om oss och om kunskapsmiljöer på akademiskahus.se

Insikta