Som Fastighetschef på Wihlborgs får du ansvar för fastigheter, hyresgäster, medarbetare och ekonomi på ditt område. Du driver, genom ditt etablerade och erfarna team (bestående av förvaltare och fastighetsvärdar) utvecklingen framåt i enlighet med mål och planer för regionen.

I rollen ingår b.la:

  •        Proaktiv kundvård, uthyrningar och omförhandlingar
  •        Coaching och arbetsledning av individer och team
  •        Strategi, budget, uppföljning, avstämningar och prognoser
  •        Genomföra event och marknadsinsatser
  •        Agera projektbeställare och länk mellan projektledare och kund.
  •        Identifiera nya affärsmöjligheter i form av förvärv eller nybyggnationer

 

Vem är du

Vi söker dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt, god ledarförmåga och trivs med att vara företagets ansikte utåt. I din affärsmässighet ligger förmågan att göra ekonomiska bedömningar utifrån både hyresjuridik och de praktiska förutsättningarna. Du har en akademisk utbildning i botten och flera års dokumenterad erfarenhet av affärsdrivet förvaltningsarbete.

Som ledare är du både lyhörd och tydlig och du trivs med att utveckla ditt team. Vi tror att du får energi av att samarbeta med andra för att tillsammans nå det bästa resultatet för bolaget. Ett plus är om du har ett etablerat nätverk i näringslivet och är skicklig på att använda detta för att skapa tillväxt. Tjänsten rapporterar direkt till Regionchef Cecilia Larsson och du ingår i den lokala ledningsgruppen.

Vad erbjuder vi

Wihlborgs är en arbetsgivare som arbetar aktivt med arbetsplatskulturen och blev 2016 certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work. Du erbjuds en position med en hög grad av självständighet i kombination med ett stort ansvar där du jobbar tillsammans med prestigelösa medarbetare i ett klimat som uppmuntrar till nytänkande.

Lund är en stad där det händer mycket just nu såsom Max IV, Ideon Torget och Wihlborgs är med och driver den utvecklingen. Vårt kontor med 17 medarbetare ligger på Ideon.

Ansökan

Ansök snarast, dock senast den 24 februari 2017 via länken. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Charlotte Olsson Insikta AB charlotte@insikta.se 070–6021911

Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn.

I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget.

Fastigheternas bokförda värde uppgår till 31 mdkr med ett årligt hyresvärde om 2,3 mdkr.

Wihlborgs är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap

Insikta