Region Syd har ett fastighetsbestånd om 500 000 kvm LOA och innefattar campusområden i Lund, Alnarp, Malmö, Kristianstad och Kalmar. De största kunderna är Lunds universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet och Malmö högskola. Genom att helt fokusera på den akademiska världen har vi samlat erfarenheter som blir till stor nytta för våra kunder över hela landet när vi tillsammans bygger Kunskapssverige. Miljöer för högre utbildning, forskning och innovation. Hela koncernen har ett fastighetsvärde på nära 50 miljarder och en omsättning på fem gör oss till landets näst största fastighetsbolag. Efterfrågan på kunskapsmiljöer ökar stadigt, och med en projektportfölj på över tjugo miljarder går vi en minst sagt spännande framtid till mötes. Läs mer om oss och om kunskapsmiljöer på akademiskahus.se

Byggprojektledare till Akademiska Hus i Lund

Vi söker dig som vill vara med och driva spännande och unika projekt i skapandet av framstående forsknings- och undervisningsmiljöer.  Du utgår från regionkontoret i Lund med arbetsfält inom hela Skåneregionen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett mycket varierande och självständigt arbete inom landets näst största fastighetsföretag. Du blir en del av ett mycket kompetent och engagerat team där arbetskulturen präglas av hjälpsamhet och laganda. Om du trivs med att arbeta i projekt, och det är viktigt för dig att din arbetsgivare har ett gott rykte på marknaden bland konsulter, entreprenörer och leverantörer så ska du söka tjänsten hos oss!

I dina arbetsuppgifter ingår att driva såväl stora som små projekt – från nybyggnads- till ombyggnadsprojekt samt hyresgästanpassningar . Du arbetar med förstudier, projekteringar, kalkyler och upphandling av bygg- och installationsprojekt. Du har vidare ett nära samarbete med våra hyresgäster, vår förvaltningsorganisation och olika expertfunktioner inom koncernen.
Du tillhör vårt team i projektenheten där du arbetar tillsammans med fyra projektledare, fyra specialister (högspänning, el, VVS, energi) och tre personer på teknisk dokumentation. Du rapporterar till vår projekt- och teknikchef i Lund.

Vem är du?
Du är byggingenjör eller civilingenjör, gärna inom bygg och anläggning eller samhällsbyggnad. Vi tror också att du har något års erfarenhet som projektledare, byggkonsult, platschef eller entreprenör i fastighetsbranschen.

Du värdesätter kontakten med människor och tycker om att ta egna initiativ. Förmodligen är du nyfiken och ambitiös, noggrann och har ett strukturerat arbetsätt.

Ansökan
Om du har frågor kontakta vår rekryteringspartner, Insikta AB Charlotte Olsson, 070-602 19 11. Ansök med cv och personligt brev senast den 9/9 2012, gärna tidigare till charlotte@insikta.se

Insikta