Vill du arbeta hos en av Sveriges populäraste arbetsgivare? Drivs du av att göra affärer?
Gillar du att utmanas och jobba i ett högt tempo? Brinner du för att utveckla människor?

Vi söker nu en ledare med entreprenörsanda inom området Elkraft fokuserad mot industrin. Du förväntas att bygga upp och leda en sektion med fokus på Elkraftslösningar till olika industrikunder. Du rapporterar till Marknadsområdeschefen i syd och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp.

Du har förutom personalansvaret, även resultatansvar för enheten och parallellt med detta så ansvarar du också för affärsrelationen. ÅF är ett företag med en stark säljkultur så du bör tycka att sälj och kundrelationer är stimulerande arbetsuppgifter. Tillväxt är ett fokusområde på ÅF så rekrytering och organisk tillväxt kommer att ingå i dina mätbara mål. Sektionen ingår ÅFs division Industry och som placeringsort ser vi gärna Helsingborg, men även något av ÅFs andra kontor i syd, såsom Malmö, Kristianstad eller Halmstad är möjliga.

Vi söker dig som är ingenjör i elkraftsbranschen med minst 5-10 års erfarenhet som konsult, uppdrags- eller projektledare eller ledare. Du har troligen erfarenhet av försäljning av komplexa konsulttjänster och åtagandeprojekt. Som person är du coachande i din ledarstil och du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt.

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson i denna rekrytering.
Vid frågor ring eller malia charlotte@insikta.se 070-602 19 11

Hör av dig redan idag, senast 25 mars 2014 till charlotte@insikta.se

Mer om ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, Embedded, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. ÅF kombinerar avancerat ingenjörskunnande, förnyelse och modernaste teknik med mångårig tradition och förankring i svensk industri. Få teknikkonsulter har idag samma bredd och resurser. Genom vår breda kunskap får vi förmånen att vara en resurs i en rad framtidsinriktade uppdrag inom de mest skiftande områden för både stora och små företag. Det kan vara allt från mindre projekt till projektering av
kompletta energianläggningar.

ÅF har 2013 utsetts till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer enligt Universums undersökning KarriärBarometern, vilket innebär att vi toppar listan som den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen.

Insikta