Varför ska du komma till oss?

Du får en central roll som ansvarig för företagets farmakovigilans som QPPV. Du kommer att ingå i avdelningen för Regulatory Affairs på Nordic Drugs och rapporterar till chefen för Regulatory Affairs, Ann-Margreth på bilden ovan. Arbetet är varierande och utförs självständigt. Det finns inom avdelningen ytterligare en deltidsresurs inom farmakovigilans, men huvuddelen av arbetet kommer du att utföra på egen hand. Du blir en del av ett trevligt team på totalt sju personer som arbetar med både receptbelagda och receptfria läkemedel samt medicintekniska produkter. Vi arbetar på den nordiska marknaden och vårt ansvarsområde omfattar registrering, kvalitetssäkring och farmakovigilans i de fem nordiska länderna, – vi är totalt 35 medarbetare på bolaget.

Vi är en liten organisation med snabba beslutsvägar, vilket innebär att du får inblick i hela verksamheten. Vi har kul på jobbet, samarbetar och tar gärna gemensam fika varje dag. Vi har ett mycket generöst förmånspaket och eftersom hälsa premieras så tränar vi ofta ihop också. När du arbetar på Nordic Drugs så ingår fortbildning, friskvård och hälsokontroller. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och har kollektivavtal.

Huvudsakliga ansvarsområden:

Du är också delaktig i utarbetande av PSUR, RMP etc. För fallhantering använder vi databasen ArisGlobal.

Som QPPV är du kontaktperson i akuta farmakovigilansärenden 24/7. Det finns en deputy QPPV på företaget som träder in vid din frånvaro. Arbetet medför både kundkontakt och kontakter med övriga avdelningar inom företaget, våra nordiska försäljningskontor, samarbetspartners i Europa och de nordiska läkemedelsmyndigheterna likväl som EMA.

Du är apotekare, naturvetare, sjuksköterska eller motsvarande med minst ett par års erfarenhet från arbete inom Farmakovigilans i de nordiska länderna och väl förtrogen med EU-GVP. Som person tar du ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och har en positiv och professionell attityd till ditt arbete. Du arbetar engagerat, strukturerat och är van att dokumentera det du gör. Du är självgående, flexibel och trivs med att jobba i en dynamisk organisation. Du tycker om att arbeta med människor, är lyhörd, kommunikativ och bra på att förmedla information. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

På Nordic Drugs arbetar du nära besluten och får en stor förståelse för helheten i företaget. Företagskulturen genomsyras av ett positivt och trevligt arbetsklimat där alla tar ett stort ansvar för sin del av verksamheten. Välkommen till oss!

Ansök

Anställningen är tillsvidare och tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka in din ansökan via länken senast den 5 oktober. Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV samt personliga brev.

Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Olsson Insikta AB som är vår samarbetspartner i denna rekrytering. Ring eller maila: 070-6021911 charlotte@insikta.se

Nordic Drugs AB är ett nordiskt läkemedelsföretag, med huvudkontor i Limhamn, som startades 1995. Vi har, utöver verksamheten i Sverige, kontor och säljorganisationer i Danmark, Finland och Norge. Företaget omsätter omkring 250 miljoner kronor per år, och ingår i den privatägda europeiska koncernen Nordic Pharma Group.

Insikta