Vi söker dig som har erfarenhet inom industriell försäljning, gärna rostfritt stål

Hos Damstahl i Göteborg blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med långsiktig försäljning till våra befintliga samt nya kunder som förbrukar rostfritt stål. Vi är sex glada personer på kontoret och du kommer att arbeta i team med din hemmasäljare. Tillsammans skall ni upprätta och bibehålla goda och långvariga affärsrelationer, ert distrikt är Värmland, Västra Götaland och Göteborg. Du rapporterar till vår säljchef i Göteborg.

Du är en positiv relationsbyggare som har teknisk eller ekonomisk utbildning. Vårt koncernspråk engelska hanterar du flytande och du är en van användare av Officepaketet.

I dina arbetsuppgifter ingår:

Hos oss får du ett självständigt och omväxlande arbete. Damstahl är ett företag som har korta beslutsvägar och som satsar på sin personal när det gäller utbildning och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön. Provanställning 6 månader. Välkommen till vårt team!

Ansök senast den 19/9 via Ansök här >

Vid frågor kontakta Insikta AB Charlotte Olsson 070-6021911

Damstahl är Skandinaviens mest betydande grossist inom rostfritt stål. Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment vilket möjliggör snabba och säkra leveranser över hela landet. I Sverige finns vi i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall, är 62 anställda och omsätter 625 MSEK. Damstahl ingår i NEUMO-Ehrenberg-Group som finns world wide. Läs mer på www.damstahl.se

Insikta