Tjänsten

I rollen som en  i Jungheinrich Logistics Systems Sales Team kommer du dagligen att serva våra logistiksystemsäljare i Danmark och Sverige genom att skapa offerter och ordrar, avlasta genom rapportering, bokning av frakter, fakturering, kundsupport och skapande av finansavtal.

Du sitter på Jungheinrich nybyggda huvudkontor i Malmö tillsammans med Logistics Systems Teamet i Malmö, tre logistiksäljare och en backoffice-kollega. De danska säljarna utgår från Danmark och du stöttar dem via telefon. Du rapporterar till vår Sales Director Logistics Systems för Danmark och Sverige som också finns på HK i Malmö.

Vem är du?

Du är en sann lagspelare och ser teamarbete som en tillgång. Du är serviceminded och tycker det är roligt när det händer mycket och du får vara med och hjälpa till.

Du talar och skriver danska flytande och har även god kompetens i det engelska språket, i tal såväl som i skrift. Vi vill att du har arbetat minst ett par år med kundservice och att du har goda PC-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av CRM-system – gärna SAP.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt bolag med ett starkt varumärke och högkvalitativa produkter. Vi jobbar tillsammans i ett serviceinriktat och positivt team och du kommer att ges stor möjlighet till utveckling inom bolaget.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning på Jungheinrich Svenska AB med tillträde snarast. Vi har kollektivavtal och b.la friskvårdsbidrag. Vi erbjuder en motiverande, självständig arbetsmiljö där vi alla arbetar mot samma mål och ta ansvar för det vi gör. Det är roligt att gå till jobbet hos oss!

Ansök senast den 22 juni 2017 till vår samarbetspartner Charlotte Olsson Insikta AB via länken.

Sökord: säljsupport, sales, kundsupport, ordermottagare, dansktalande, support

Jungheinrich AG is one of the world´s biggest brand in truck, racking and logistic solutions. Jungheinrich proceduces more than 100.000 trucks per year and is among top 6 racking producers in the world. The company has a total turnover of 3,2 Billion Euro and more than 15.000 employees.

Jungheinrich Svenska AB has 160 employees and a turnover of 420 million SEK. The Swedish headquarters is in Malmö, and we have sales offices in Gothenburg, Linköping, Örebro and Stockholm. www.jungheinrich.se

Insikta