Vi erbjuder ett mycket varierande och självständigt arbete inom ett av landets största fastighetsföretag. Hos oss får du driva projekt i skapandet av unika forsknings- och undervisningsmiljöer. Du blir en del av ett mycket kompetent och engagerat team där arbetskulturen präglas av hjälpsamhet och laganda. Din tjänst ingår i Projektledning- & Teknikteamet där du arbetar tillsammans med ytterligare fem projektledare, tre tekniska experter, en upphandlare samt två på teknisk dokumentation. Vi går en mycket händelserik framtid till mötes med omfattande projekt tillsammans med våra hyresgäster på Lunds universitet, Malmö Högskola och Kristianstad Högskola.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ingår i projektorganisationen för såväl stora som små projekt – från nybyggnads- till ombyggnadsprojekt samt hyresgästanpassningar. Du arbetar med förstudier, projekteringar, kalkyler och upphandling av bygg- och installationsprojekt. Du har vidare ett nära samarbete med våra hyresgäster, vår förvaltningsorganisation och olika expertfunktioner inom koncernen. Du rapporterar till vår projekt- och teknikchef i Lund.

Din erfarenhet och utbildning
Du har förmodligen en civilingenjörsexamen och gedigen erfarenhet av projektledning i en beställarroll. Du har god förståelse för fastighetsekonomi samt erfarenhet av att driva projekt med fastighetsägarens krav på långsiktigt lönsam förvaltning.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är affärsmässig och strukturerad. Eftersom du har en central roll i våra projekt med många olika kontaktytor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och se saker ur olika perspektiv.

Din ansökan
Om du har frågor kontakta vår rekryteringspartner, Insikta AB Charlotte Olsson 070-602 19 11.
Ansök till charlotte@insikta.se. Alla ansökningshandlingar behandlas löpande, ansök gärna snarast, senast den 25 april.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med goda arbetskamrater och spännande arbetsuppgifter. Inte nog med det; vi har roligt på jobbet också! För att passa in och trivas hos oss tror vi att du är samarbetsorienterad, initiativrik och engagerad i det du gör. Akademiska Hus arbetar för jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen. Vi värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten och välkomnar alla sökanden oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 57,6 miljarder kronor och en omsättning på 5,6 miljarder. För att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på drygt 21 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se

Insikta