Vi söker nu en driven och engagerad byggprojektledare till vårt kommersiella team på Stena Fastigheter i Malmö. I rollen som byggprojektledare får du möjligheten att vara med från idé till genomförande. Låter det som en rätt utmaning för dig?

Rollen

Som byggprojektledare på Stena Fastigheter i Malmö har du totalansvar för underhålls- och ombyggnation inom vårt kommersiella bestånd. Projekten sträcker sig genom hela skedet i från idé till upphandling och genomförande och kan pågå från månader till strax över ett år. Du får ansvar för det ekonomiska utfallet, kvaliteten, tekniska lösningar och att våra kunder är nöjda med slutresultatet. Dina projekt är i varierande storlek, i snitt mellan 1,5 – 5 miljoner. Du blir vår specialist inom ombyggnationer med fokus på hyresgästanpassning och underhåll samt fungerar löpande som stöd till förvaltningsorganisationen. Du rapporterar till fastighetschefen för kommersiella fastigheter.

Exempel på innehåll i arbetet:

Du

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom bygg/entreprenad/fastighet, och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighets- eller entreprenadbranschen.

För att lyckas och trivas i rollen som byggprojektledare behöver du vara noggrann, initiativtagande och vilja vara med och utveckla verksamheten. Du tycker om att samarbeta med andra i skiftande roll både intert och externt som motparter/beställare. Du är en drivande person som tycker om att arbeta med människor och är öppen och utåtriktad samtidigt som du har förmåga att leda andra. Du är intresserad av fastigheter och teknisk utveckling och har lätt för att ta ett helhetsansvar.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en ny självständig tjänst med stor utvecklingspotential i ett stabilt bolag med långsiktig förvaltning. Hos oss får du entreprenörsanda, kundfokus och korta beslutsvägar. Du blir en nyckelfunktion i vårt arbete med att bli kundens första val och att ständigt utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt.

Eftersom allt det vi gör på Stena Fastigheter grundar sig i våra värdeord; omtänksam, innovativ, professionell och öppen så är det viktigt och avgörande att dessa värden känns lika självklara för dig som de är för oss i vårt arbete.

Din ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta rekrytering och utveckling. Ansök snarast till charlotte@insikta.se

Har du frågor är du välkommen att ringa Charlotte Olsson på 070-602 19 11, eller maila charlotte@insikta.se

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,2 miljoner kvadratmeter fördelat på 24 300 bostäder och 3 500 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma, Landskrona och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Vi är idag 320 medarbetare som arbetar värderingsstyrt och med omtanke om kunden som ledord. Vår arbetsmodell Relationsförvaltning ger oss möjlighet att utveckla socialt hållbara kvarter där människor trivs och stannar kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se

Insikta