Som Business Controller på försäljningsavdelningen blir ditt främsta uppdrag att stödja försäljningschef och säljare med löpande administration och rapportering, analys- och verksamhetsuppföljning.  Du arbetar även med försäljningsavdelningens budget och prognoser samt deltar i utveckling av dess styr- och rapporteringssystem. Vi arbetar i SAP.

Du blir försäljningschefens ”högra hand” och har stora möjligheter att forma och påverka ditt eget arbete samt utvecklas i rollen som Business Controller Sales hos oss.

Vi söker dig som är självständig och van att själv söka den information du behöver. Du är sannolikt nyexaminerad civilekonom med inriktning mot redovisning och har eventuellt något års arbetslivserfarenhet på ekonomiavdelning. Avgörande är att du är en målorienterad, analytisk person med sinne och intresse för att gräva ner dig i siffror och koppla det du ser till verkligheten. Rollen innebär många kontaktytor så du behöver vara en god kommunikatör som kan kommunicera rakt och tydligt på både svenska och engelska. Mycket goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel, är ett krav.

Välkommen till ett ambitiöst och målorienterat försäljningsteam!

Ansök till charlotte@insikta.se senast den 26/8. Vid frågor kontakta vår rekryteringspartner  Insikta AB Charlotte Olsson, 070-6021911, charlotte@insikta.se

Mer om Jungheinrich Svenska AB
Huvudkontoret är placerat i Malmö i nybyggda lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer.
I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Linköping, Örebro och Storfors. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.
Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 11 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser.

Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Insikta