Air Liquide Gas AB grundades 1912 och är den svenska medlemmen i Air Liquidegruppen, en av världens största industrigaskoncerner med verksamhet i 80 länder. Varje år investeras cirka en miljard kronor i forskning och utveckling av nya gaser och applikationer för så vitt skilda områden som industri, kemi, elektronik, livsmedel, miljövård och sjukvård. Läs gärna mer www.airliquide.s

Business Controller till Air Liquide i Malmö

Vill du utvecklas snabbt i en internationell organisation med korta deadlines?
Du kommer att vara en del av vårt Business Control team i Malmö, som består av fyra medarbetare. På vårt Malmökontor, som är vår största enhet i Sverige sitter vi ca 80 personer. Du är med och bygger upp våra rutiner och stödjer på nordisk nivå, supply chain, finans, IT och HR genom att analysera och tydliggöra finansiell data och rekommendera förbättringar.  Du rapporterar till vår Business Control Director, Ingrid Hummel. I dina arbetsuppgifter ingår:

Du är en hungrig civilekonom med några års erfarenhet, gärna som business controller från industrin eller i producerande verksamhet. Du innehar grundläggande redovisningskunskaper och är en skicklig användare av Excel. Vårt koncernspråk är engelska. För att lyckas i rollen är du flexibel, självständig och beredd att satsa på din utveckling inom vår organisation.
Välkommen till vårt Business Control team!

.Ansök till vår rekryteringspartner Insikta AB senast den 5 december 2012 via charlotte@insikta.se
Vid frågor maila charlotte@insikta.se eller ring Charlotte Olsson +46706021911

Insikta