Vill du arbeta med professionell bostadsuthyrning i Landskrona tillsammans med ett serviceinriktat fastighetsteam?

Du får en viktig roll i kontakten med våra befintliga och nya hyresgäster i Sandvången och Pilängen, totalt 1225 lägenheter. Du arbetar självständigt med dina ansvarsområden och samtidigt i nära samarbete med förvaltaren och fastighetsvärdarna i Landskrona. Du får möjlighet att arbeta 1-2 dagar per vecka på vårt huvudkontor i centrala Malmö tillsammans med dina bostadsuthyrningskollegor och rapporterar till Uthyrningschef Bostad.

Dina huvudsakliga ansvarsområden innebär uthyrning av bostäder, garage och p-platser samt kontraktsskrivning, byten och andrahandsuthyrning. Du kommer också att hantera utvärdering inför visning, uppsägning av bostadsavtal, störningsärenden och hyrestvister samt arbeta med standardförbättringar. Du ansvarar också för vissa hyresförändringar tex tillval. Du är delaktig i budget, prognos och bokslut och tar fram myndighetsuppgifter vid behov. Ingen dag kommer at vara den andra lik så du behöver snabbt kunna prioritera om när det behövs!

Din bakgrund

Du lyckas hos oss om du har ett kundorienterat arbetssätt och trivs med att ha många externa och interna kontakter. För att skapa goda resultat i jobbet krävs administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av bostadsuthyrning och god kännedom om hur hyreslagen tillämpas praktiskt. Vidare har du god ekonomisk förståelse, god kunskap om fastighetssystem, och mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du har relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete som kan kompensera utbildningsnivån samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tjänst i ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med ett välskött fastighetsbestånd som bygger på långsiktigt och hållbart ägande. Du får en varierande, serviceinriktad roll där du självständigt planerar och genomför dina arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Landskrona. Om du vill utvecklas i ett ledande fastighetsbolag där ingen dag är den andra lik tycker vi du ska söka tjänsten!

Ansökan

Vi samarbetar med Insikta rekrytering. Ansök senast den 15/2 2018 via länken. Vid frågor ring vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson 070-602 19 11

 

Stena Fastigheter 

”Stena Fastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med ett välskött fastighetsbestånd som bygger på långsiktigt och hållbart ägande. Stena Fastigheter äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 700 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma, Landskrona och Uppsala. Utomlands bedrivs verksamhet via Stena Realty. Stena Fastigheter i Malmö AB äger och förvaltar cirka 7500 bostäder och 162 000 m2 kommersiell yta i drygt 89 fastigheter. I Landskrona har vi 1225 lägenheter i de trivsamma områdena Sandvången och Pilängen.”

Insikta