Avdelningschef med ansvar för reservdelslager och personal

Är du strukturerad, tekniskt intresserad och drivs av att ta ansvar för en avdelning?
På Jungheinrich huvudkontor i Malmö får du ansvaret för vårt huvudlager, sextio serviceteknikers billager samt tre medarbetare. Du har budgetansvar och i tjänsten ingår:

Du har troligen minst fem års erfarenhet från försäljning/inköp/logistik inom detaljhandeln. Du är serviceminded, brinner för ordning och struktur och tycker om att uppnå mål genom samarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av operativt ledarskap, gärna inom detaljhandeln.

Du uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på svenska samt behärskar vårt koncernspråk engelska i både tal och skrift. Tyska är meriterande. Du har även goda kunskaper i MS Office och god vana att arbeta med hjälp av affärssystem, gärna SAP. Tjänsten är en ersättningstjänst då Camilla som har rollen idag går vidare som eftermarknadschef. Du rapporterar till vår eftermarknadschef.
Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Ansök senast den 15/2 till charlotte@insikta.se

Bifoga cv samt beskriv i personligt brev varför du är intresserad och vad du kan bidra med till vår organisation. Vid frågor, kontakta vår rekryteringspartner, Insikta, Charlotte Olsson 070-602 19 11

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nybyggda lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer.

I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Jönköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.
Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 11 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser.
Läs mer på www.jungheinrich.se

Insikta