Här finns en tjänst för dig som kan SQL och har erfarenhet som analytiker!

Vi erbjuder dig ett fritt, utvecklande och kontaktskapande arbete i ett Bonnierägt företag. Du arbetar självständigt, men ändå i ett team med likasinnade kollegor. Du sitter på vårt nordiska huvudkontor i Malmö tillsammans med 75 trevliga medarbetare.  Tjänsten som analytiker är på heltid och en tillsvidareanställning med fast lön. Tjänsten är en ersättningstjänst.

Som analytiker hos oss blir du en nyckelperson som arbetar i nära samarbete med ledning, produktchefer och Homeenters övriga analytiker på vårt marknads- och försäljningskontor.  Du arbetar nordiskt och arbetet innehåller ca 30 % uppdatering av rutinuppgifter samt övrig tid adhoc-uppdrag med framtagande av affärsmässiga beslutsunderlag till ledning och produktchefer. Du rapporterar direkt till den nordiska försäljningsdirektören.

I dina arbetsuppgifter ingår arbete med utveckling av försäljnings-, marknadsförings- och målgruppsanalyser i vårt datawarehouse i SQL-miljö. Du hjälper och inspirerar produktchefer att använda information om olika kund- och marknadssegment samt utvecklar strategier inom CRM och implementering av dessa processer generellt. Du är ansvarig för segmenteringsprogrammen för klubbarna generellt och specifikt för digitalt medlemskap.  Du arbetar också med utvecklingen av vår dialogmarknadsföring samt ansvarar för medlemsregistret.

Vi tror att du har följande bakgrund:
•   Universitetsutbildning inom ekonomi/marknad/statistik
•   Hög IT-kompetens och några års erfarenhet av att arbeta med stora databaser
•   Erfarenhet av SQL

Vi tror att du som person är:
•  Effektiv och strukturerad i ditt arbete
• Anlytisk och kan se verkligheten bakom siffrorna samt har en pedagogisk förmåga för att övertygande kunna presentera dina analyser och slutsatser
•  Affärsmässig och kan se kopplingen till vår affär

Välkommen till vårt glada gäng som brinner för marknadskrafterna!
Vi samarbetar med Insikta AB. Ansök med cv och personligt brev till charlotte@insikta.sesenast den 20/2. Vid frågor ring eller maila vår rekryteringskonsult Charlotte Olsson 070-602 19 11

Insikta