Vi söker en affärsområdeschef kontor med fokus på affären och en genuin förmåga att engagera och vinna andras förtroende – är det du?

Som affärsområdeschef på Vasakronan Malmö får du ansvaret att förvalta, och kanske ännu viktigare, att utveckla fastighetsbeståndet inom kontor. Och det är ett stort affärsområde – oavsett om man räknar i pengar eller kvadratmeter. I Malmö är nämligen Vasakronans totala fastighetsbestånd värderat till 12 mdkr och omfattar ca 300 000 kvm.

Om rollen

Som affärsområdeschef kontor har du det övergripande ansvaret för utveckling och förvaltning av fastighetsbeståndet inom kontor. Det betyder att du arbetar både strategiskt och verksamhetsnära med kontorsytorna i alla våra fastigheter i Malmö. Arbetet sker i nära samarbete med både interna och externa intressenter och innebär till exempel att du både deltar i och driver externa och interna utvecklingsgrupper som rör till exempel cityutveckling och framtidens kontorslösningar.

Du initierar och driver utvecklingsprocesser samt coachar medarbetarna i riktning mot regionens affärsmål. Du har personalansvar för fastighetschefer och du jobbar i nära samarbete med regionens övriga affärsområden dvs. handel, projekt och uthyrning samt vår teknikorganisation. Affärsområdeschef kontor rapporterar till regionchefen och ingår i ledningsgruppen för region Malmö.

Om dig.

Du har god erfarenhet av fastighetsbranschen och kommersiella lokaler och du har jobbat flera år i en ledande roll med eget budget- och resultatansvar.

Vi har en vision om den goda staden där alla människor trivs och verksamheter kan utvecklas och vår ambition är hög. Därför ser vi gärna att du både har erfarenhet av och ett stort intresse för stadsutveckling.

Du är affärsmässig, engagerad och genuint förtroendeingivande. Du är nyfiken, uttrycker dig klart och tydligt och ser möjligheter att utveckla vårt erbjudande till kund och deras affär .

Du tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Eftersom du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt, så  är det också viktigt att du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer. Att du både vill och kan  samarbeta och dela kunskap på absolut bästa sätt är en självklarhet.

Om oss.

Vasakronan är inte bara Sveriges största fastighetsbolag i antal fastigheter och kvadratmetrar. Vi är så mycket mer.

Som affärsområdeschef på Vasakronan blir du till exempel en del av en kultur som är öppen, generös och inkluderande. Vi kommer att göra allt för att du ska få förutsättningar att lyckas i din roll och du får goda möjligheter att driva din egen utveckling. Framför allt genom att delta i eller driva spännande projekt tillsammans med kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap men, vid behov även via utbildningar. Bara du sätter gränser för din egen utveckling.

Våra värderingar är enkla och fast förankrade i vår kultur. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och vi tar ansvar för helheten. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansöker gör du via länken snarast eller senast den 13 oktober 2019. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson charlotte@insikta.se 070–602 19 11

Insikta