B Hugo Carping är en självständig grossist i VVS-branschen. Med en omsättning på 160 miljoner och ett 40-tal medarbetare levererar vi snabbrörliga produkter inom upphängnings-, kopplings-, och armaturprogrammet, men också tyngre värmeprodukter, rör och porslin. Vi har en stark och stabil ställning och upplever stor efterfrågan på våra tjänster. Med huvudkontor och lager i Malmö-området och dotterbolag i Stockholm förser vi VVS-installatörer i hela landet med välkända kvalitetsprodukter. Läs mer på www.carpings.se

Affärsdriven inköpschef

Är du en skicklig förhandlare som gillar att arbeta långsiktigt med dina kunder/leverantörer?

Hos oss får du ansvar för avtalsförhandlingar och inköp. Du utvärderar och följer kontinuerligt upp våra leverantörer och produkter samt planerar och genomför kampanjer. I rollen ingår inget personalansvar, men du ansvarar för att kommunicera och entusiasmera kring nya och befintliga produkter till våra säljare och leverantörer. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Arbetet förutsätter analytisk och strukturell förmåga samt mycket god erfarenhet av förhandling. Vi tror att du har ekonomisk utbildning och erfarenhet hämtad från komplex försäljning, inköp och/eller logistik inom relevanta branscher.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande och självständigt arbete. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team där arbetskulturen präglas av entusiasm och laganda. Om du trivs med att arbeta i en mindre organisation och det är viktigt för dig att arbeta med kvalitet i alla delar så ska du söka tjänsten hos oss!

Om du har frågor kontakta Charlotte Olsson på Insikta AB som Carpings arbetar tillsammans med i denna rekrytering.

Ansök med cv och personligt brev senast den 12 april, gärna tidigare till charlotte@insikta.se

Insikta