Skånemejerier Storhushåll AB är ett dotterbolag till Skånemejerier Ek för samt Wernersson Ost AB. Skånemejerier Storhushåll AB vänder sig till storhushållsmarknaden med mejeri- och andra kylda produkter. Bolaget omsätter ca 500 miljoner kronor och har 15 anställda.
För mer information: www.skanemejerier.se

Affärsdriven försäljningschef till Skånemejerier Storhushåll AB i Malmö

Skånemejerier Storhushåll AB befinner sig i stark tillväxt och söker nu en försäljningschef.  Vi söker dig som attraheras av utmaningar och som har lång erfarenhet och god kunskap inom storhushållsbranschen.

Som försäljningschef har du det övergripande ansvaret för bolagets affärsutveckling och försäljning. Säljorganisationen består av KAM, säljansvarig, anbudsansvarig samt åtta distriktssäljare. Du har ett nära samarbete med hela organisationen men framförallt med VD, KAM, säljansvarig, marknadsansvarig och controller. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.
I ditt uppdrag ingår att identifiera och implementera strategier för tillväxt och säljutveckling. Vi räknar med att du kommer att vara på fältet ca 50 dagar/år.

Du har förmågan att entusiasmera, inspirera och engagera dina medarbetare så att deras mål infrias och harmonierar med vår ambitiösa tillväxtstrategi. Du har lätt för att se helheter och undviker att fastna i detaljer. Vi tror också att du är energisk, mycket drivande och har ett visst mått av pondus. Du har minst tio års erfarenhet av försäljning, och fem års erfarenhet som ledare. Vidare är du van vid komplexa affärsmodeller och har god förståelse för affärsflöden.
Vill du följa med på vår resa och driva utvecklingen i Storhushåll tillsammans med ett engagerat gäng?
Ansök senast den 29 januari HÄR >>

Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Vi bedömer att det krävs cirka två dagar/vecka på kontoret i Malmö, våra säljare och kunder finns över hela Sverige.

Vid frågor kontakta vår rekryteringspartner Insikta AB Charlotte Olsson
charlotte@insikta.se 070-6021911

Insikta