MAH_logotyp_original

På byggnad- och serviceavdelningen arbetar du med Malmö högskolas tre hus om totalt ca 75 000 kvm. I din roll ingår tillsyn, förebyggande underhåll, uppföljningar och praktiskt arbete med energioptimering, – att skruva i energisystemen. Du fungerar som projektledare för de avtal och upphandlingar som rör ditt kunskapsområde. Du upprättar också underhållsplaner och för statistik om felanmälningar. Vidare arbetar du med leverantörsuppföljning, vårt ärendehanteringssystem (DEDU), våra styr- och reglersystem, brandskydd och miljöanpassning. Du arbetar nära vår förvaltare och våra projektledare och rapporterar till vår projektchef Roland Larsson.

Vi söker dig med god erfarenhet av energioptimering i styrsystem, gärna Schneider eller Swegon. Din bakgrund är troligen driftstekniker, driftsingenjör eller liknande med flerårig fastighetsteknisk erfarenhet inom drift och underhåll. Det är meriterande om du har kunskaper inom ekonomi, upphandling eller erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete. Är du en självständig, engagerad person med ett starkt servicetänk så passar du bra in i vårt gäng.

Vi erbjuder dig arbete med spännande byggnader på en högskola som är nytänkande och vill göra skillnad. Du kommer att ingå i vårt team bestående av 11 personer på byggnad- och serviceavdelningen, -vi sitter i fantastiska lokaler vid Bassängkajen.

Välkommen med din ansökan senast den 22 mars, gärna tidigare till vår samarbetspartner i denna rekrytering, Insikta AB Charlotte Olsson. Maila ansökan till charlotte@insikta.se

Ring gärna om du har frågor 070-602 19 11.

Malmö högskola
Malmö högskola är Sveriges yngsta och största högskola med cirka 25 000 studenter. Vår utbildnings- och forskningskultur är flervetenskaplig, problemorienterad och samhällsrelevant. Malmö högskola är organiserad i fem fakulteter: Hälsa och samhälle (HS), Kultur och samhälle (KS), Lärande och samhälle (LS), Odontologiska fakulteten (OD) samt Teknik och samhälle (TS).

Byggnad- och Serviceavdelningen (BOS) på Malmö Högskola handlägger högskolans samtliga arbetsuppgifter som berör fastighetsbeståndet. Ny och ombyggnadsprojekt, utredningar för framtida behov och förändringsarbete av befintliga lokaler, förvaltningsuppgifter mm.

Malmö högskola har förvaltnings- och driftansvar i tre hus om tillsammans ca 75 000 kvm. Totalt har Malmö högskola ca 95000 kvm LOA. Malmö högskola har ett spännande lokalbestånd med flera nya hus. Förvaltningen flyttade 2011 till ett nybyggt hus och 2015 flyttar två fakulteter in i vårt nya profilhus Niagara. Fackliga företrädare:
Saco-S: Martina Vall, martina.vall@mah.se
OFR/ST: Evelina Lindén, evelina.linden@mah.se

Insikta