sveland

Som Marknadschef får du ansvaret för att ta Svelands digitala kommunikation till en ny nivå samt att vidareutveckla företagets varumärkesstrategi. All reklam och PR skapas inhouse av ett team om sju personer, – kommunikatörer, grafiska designers, assistent och mässgeneral som du leder och utvecklar. Du får budget- och resultatansvar för marknadsbudget och rapporterar till vår VD samt ingår i ledningsgruppen.

Tjänsten

Som marknadschef ansvarar du för att arbetet på marknadsavdelningen sköts effektivt och ändamålsenligt. Du arbetar både strategiskt med att ta fram marknadsplaner och verksamhetsnära med ansvar för varumärkesbyggande åtgärder, logotype och grafisk formgivning. Du driver Svelands digitala kommunikation och arbetar innovativt för att stärka Svelands varumärke och nå ut till nya kundgrupper via nya kanaler.

Vem är du?

Du är en inspirerande och coachande person som har god erfarenhet av strategisk, digital kommunikation mot konsumentledet. Vi tror att du är handlingsinriktad, har lätt för att skapa nya samarbeten och har ett strategiskt synsätt. Du har högskoleutbildning och väldokumenterad erfarenhet från reklambyrå eller marknadsavdelning. Det är meriterande om du har formell ledarerfarenhet, men god erfarenhet av att driva framgångsrika projekt är tillräckligt – vi hjälper dig att utvecklas som ledare.
Vårt erbjudande

Du erbjuds en position med en hög grad av självständighet i kombination med ett stort ansvar. Att arbeta på Sveland innebär att arbeta i en djur-rik miljö. Vi är högt uppskattade hos våra kunder för vår kunnighet, service och hjärta i all vår kommunikation. Hos oss får du jobba med prestigelösa medarbetare i ett klimat som uppmuntrar till nytänkande. Vårt kontor ligger nära stationen i Hässleholm, tåg från Lund/Malmö tar ca 30-45 min.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Ansök snarast, dock senast den 22 januari 2017 via länken. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Charlotte Olsson Insikta AB charlotte@insikta.se 070–6021911

Om företaget

Sveland bildades 1911 och har alltsedan dess haft fokus på djurförsäkringar. Verksamheten bedrivs som ett ömsesidigt försäkringsbolag. Företaget omsätter cirka 350 MSEK per år och har drygt 100 000 kunder med försäkringar för hund, katt, häst, smådjur, fåglar och lantbruksdjur. På huvudkontoret i centrala Hässleholm arbetar ett 60-tal personer och runt om i Sverige finns dessutom ett 80-tal kunniga försäkringsombud och säljare som tecknar in och ger rådgivning om företagets försäkringar. Sveland Djurförsäkringars vision är att skapa mervärde för människa och djur. För att uppnå detta läggs stor vikt vid att skapa och behålla nära kundrelationer genom hög servicegrad och gedigen kompetens.

Läs mer om företaget på www.sveland.se

Insikta