projektledare, insikta

Är du en erfaren projektledare som drivs av att organisera och kommunicera? Om du dessutom har ett stort samhällsintresse, då har vi en ny spännande ny tjänst till dig. I vårt arbete med att göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i söker nu vi nu en kommunikativ projektledare.

Tjänsten innehåller lika delar operativ projektadministration, intern och extern kommunikation och representation med staden, våra kunder och andra intressenter.

Som projektledare sammankallar och samordnar du möten/forum i våra olika stadsutvecklingsprojekt. Du skaffar dig en helhetsbild och utvecklar administrationen och processen. Du coachar en handfull projektmedarbetare i mötesstruktur och dokumentationshantering. Du ansvarar också för att sortera och strukturera den interna informationen, vilket till exempel handlar om att skriva veckobrev, publicera information på intranätet och arrangera workshops.

Du kommunicerar också helhetsbilden om stadsutvecklingsprojekten externt och bygger relationer med Helsingborg stad, våra kunder och andra intressenter. Detta innebär bland annat att du ordnar studiebesök, representerar Helsingborgshem och presenterar nuläget. Du rapporterar till projektchefen för Stadsförnyelseprojekt och arbetar nära kommunikationsavdelningen som har det yttersta ansvaret för den interna och externa kommunikationen.

Avgörande för att lyckas i rollen är en stark organisatorisk förmåga och förmågan att vara drivande och coachande i de olika forumen när det gäller att skaffa sig en helhetsbild och utveckla projektprocesserna. Likaså är det en förutsättning att du trivs med att vara i centrum och informera om stadsbyggnadsprojekten, både externt och internt. Erfarenhet av, eller ett stort intresse för, stadsutvecklingsfrågor kommer att vara meriterande. Vi tror att du är van att arbeta genom andra utan att ha det formella personalansvaret. Du har relevant eftergymnasial/högskoleutbildning inom projektledning, kommunikation, marknadsföring eller motsvarande samt talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Tjänsten är en tillsvidaretjänst.

Hos oss ingår du i en positiv gemenskap som präglas av prestigelöshet, arbetsglädje och ett stort fokus på hälsa. Om du brinner för att vara med och utveckla en stad, är du i gott sällskap.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Charlotte Olsson, Insikta AB charlotte@insikta.se eller ring 070-602 19 11
Du ansöker senast den 14/9 2015 med CV och personligt brev till Insikta rekrytering och utveckling, charlotte@insikta.se

 

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel – och över Helsingborg. Vi är 200 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon.

Läs mer på www.helsingborgshem.se

 

 

 

 

Insikta