Arbetsuppgifter
Som uthyrare hos oss arbetar du med att skapa förståelse för kundernas affär och söka de bästa lokallösningarna för deras verksamhet. I din roll identifierar, utvärderar och bearbetar du din marknad med potentiella uthyrningsprojekt (främst kontor) och kunder för att finna intressanta affärsidéer. Du driver och är delaktig i projekt, påverkar koncept/design, upprättar uthyrningsplan, finner hyresgäster, förhandlar villkor och tecknar hyresavtal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är uthyrning, nykundsbearbetning, offerter, förhandling, kontraktsskrivning. Du är ansvarig för implementering av kundkrav i samband med projektering, i samråd med projektledaren och du säkerställer lönsamheten i hyresavtalen, sköter dokumentation och rapportering. Du söker aktivt upp, bearbetar och bygger relationer med framtida kunder genom ett aktivt nätverkande.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning och minst några års erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har erfarenhet av att arbeta med behovsanalyser, gärna som mäklare. Du kan upprätta hyresavtal och har kännedom om nödvändiga lagar och avtal. Du har erfarenhet av försäljning av ”business to business” med goda säljresultat och är en van förhandlare.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en ny självständig tjänst i ett stabilt bolag med långsiktig förvaltning. Hos oss finner du entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Välkommen till vårt Malmö-team om 65 personer.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta rekrytering och utveckling.
Ansök senast den 7 april till charlotte@insikta.se
Har du frågor är du välkommen att ringa Charlotte Olsson på 070-602 19 11, eller maila charlotte@insikta.se

Om Stena Fastigheter
Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag.
Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser.
Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval.

Insikta