stena_fastigheter

Som fastighetschef i Malmö får du det övergripande ansvaret för det kommersiella fastighetsbeståndet och dess utveckling. Vi förvaltar idag i regionen ca 600.000 kvm, varav du ansvarar för 150.000 kvm kommersiellt i Malmö och Lund, främst kontor på centrala lägen.

Arbetsuppgifter
Med resultat-, budget- och personalansvar leder och utvecklar du Stena Fastigheter Malmös erbjudande som kommersiell hyresvärd. Du arbetar strategiskt och verksamhetsnära, initierar och driver utvecklingsprocesser och leder, planerar och styr mot uppsatta mål. I ditt team ingår uthyrare och förvaltningspersonal, totalt sju personer. Ditt team ansvarar också för anpassning av de kommersiella ytorna. Som fastighetschef är du direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen.

Vem är du?
Som person är du affärsdriven, professionell och kommunikativ. Du arbetar strukturerat, har strategisk förmåga och är affärsmässig. I ditt ledarskap är du inspirerande och involverande. Din utbildningsbakgrund är troligen ingenjör eller ekonom med fastighetsinriktning. Du har flerårig erfarenhet av resultat- och budgetansvar för kommersiella fastigheter och har erfarenhet av personalansvar.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en självständig tjänst i ett stabilt bolag med långsiktig förvaltning. Här får du möjlighet att driva och utveckla Stena Fastigheters erbjudande som kommersiell hyresvärd och bli en del av ett företag där nyfikenhet och modet att göra annorlunda uppmuntras. Hos oss finner du entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Välkommen att bli del av vårt Malmö-team om 70 personer!

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta rekrytering och utveckling. Ansök till charlotte@insikta.se. Har du frågor är du mycket välkommen att ringa Charlotte Olsson på 070-602 19 11.

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval.

Läs mer på www.stenafastigheter.se

 

Insikta