rekrytering, second opinion, teamutveckling, insikta

Som Inköps- och Upphandlingsansvarig på Akademiska Hus, region Syd ingår du i Projekt- och Teknikenheten med ansvar för att ta fram inköpsstrategier och genomföra upphandling av konsulter och entreprenörer i byggprojekt och förvaltning. Enheten består förutom av din roll av projektledare, teknisk expertis och tekniska informationssamordnare. Därutöver ingår du i ett nätverk av upphandlare och inköpare, samt deltar i den gemensamma utvecklingen av inköpsprocessen som leds av företagets inköpsenhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att i samråd med projektledaren ta fram entreprenadform och val av leverantörer. Du kommer att genomföra upphandlingar, utvärdera och följa upp våra konsulter och entreprenörer och upprätta leverantörsavtal. Du blir en operativ resurs och bollplank till projektledning och förvaltning i strategiska frågor, förhandling och entreprenadjuridik.

På Akademiska Hus arbetar vi i team och du följer hela projektet, för att skapa goda förutsättningar för att kontinuerligt utveckla relationen med leverantörerna och våra metoder och processer för inköp. Vi arbetar med Aka inköp och Tendsign.

Vem är du

Du har flera års erfarenhet av självständigt arbete med inköp och upphandling av konsulter och entreprenörer i någon form – gärna inom bygg- och fastighetsbranschen. Du har troligtvis en för tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete med inköps och upphandlingsfrågor inom ramen för LOU.

Som person är du självgående, strukturerad och drivs av att åstadkomma resultat. Du bör ha lätt för att etablera goda relationer och har ett strategiskt och affärsinriktat tänk.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete. Hos oss blir du en del av ett kompetent och engagerat team där arbetskulturen präglas av hjälpsamhet och laganda. Vi arbetar tillsammans för att utveckla campus och varje förvaltningsområde har flera spännande projekt inom de närmsta åren.

Vi värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten och välkomnar alla sökanden oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. Akademiska Hus arbetar för jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta AB, Charlotte Olsson, som också kan svara på eventuella frågor om tjänsten. Charlotte nås på 070-602 19 11.

Ansökan, bestående av personligt brev och CV, skickas till charlotte@insikta.se senast den 22 mars 2016.

 

Akademiska hus

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 62,5 miljarder kronor och en årsomsättning på 5,6 miljarder kronor. För att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 20 miljarder kronor. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på. Akademiska Hus, Region Syd, äger och förvaltar lokaler i Lund, Malmö, Alnarp och Kristianstad med en sammanlagd lokalyta på ca 500 000 kvm. Bland de största kunderna finns Lunds universitet, Malmö högskola, SLU och Högskolan i Kristianstad. www.akademiskahus.se

Insikta