Det går bra för Jungheinrich. Vi söker nu en driven försäljningschef med höga ambitioner.

Hos oss får du det övergripande resultatansvaret för Jungheinrich försäljning i Sverige. Säljorganisationen består av tolv regionsäljare, fem KAM, tre systemsäljare, business controller, marknadskommunikatörer samt säljsupport. Du leder, coachar och följer upp ditt team och är delaktig i affärsförhandlingar med våra storkunder. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet med framgångsrika resultat som försäljningschef för säljare och KAM. Du trivs med att arbeta nära ditt säljteam och dina kunder, med tydligt resultatfokus. Vi arbetar med SAP som stöd i vårt kundarbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta strukturerade arbetssätt. Vårt koncernspråk är engelska och vi vill gärna ha din ansökan på engelska.
Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Ansök till charlotte@insikta.se

Ring mig gärna om du har frågor 070-6021911!

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 85 000 truckar. Företaget har totalt närmare 12 000 anställda och en omsättning på över 2 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 140 medarbetare samt en omsättning på över 350 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Ljungby och Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

www.jungheinrich.se

Insikta