rekrytering, second opinion, teamutveckling, insikta

Vi söker dig som är en relationsbyggande fastighetsförvaltare till vårt förvaltningsområde Universitetsplatån i Lund, som omfattar ungefär 120 000 kvm, b.la Medicinska och Naturvetenskapliga fakulteten där en större nybyggnation; Forum Medicum är i sin linda. Som förvaltare hos oss har du ekonomiskt och tekniskt ansvar för drift- och underhåll av fastigheterna inom ditt förvaltningsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett mycket varierande och självständigt arbete inom ett av landets största fastighetsföretag. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent och engagerat team där arbetskulturen präglas av hjälpsamhet och laganda.

I rollen som fastighetsförvaltare ansvarar du för hyresgästkontakter och hyresförhandlingar med våra hyresgäster. Du har fullt resultatansvar och upprättar prognos och bokslut per byggnad. Du upprättar även underhållsplaner i samråd med övrig personal och ansvarar för att genomföra och följa upp dessa. I rollen ligger även upphandling av entreprenader och konsulttjänster.

Som förvaltare har du personalansvar och du coachar och utvecklar sex medarbetare inom förvaltningsområdet, drifttekniker samt teknisk förvaltare. Du deltar i om-, ny- och tillbyggnadsprojekt samt ansvarar för att åtgärder vidtas så att myndighetsbesiktningar genomförs så att myndighetskrav tillgodoses. I din roll samarbetar du även med vår energistrateg och du rapporterar till fastighetschefen.
Placeringsort är Lund och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du
Vi söker dig som har erfarenhet av lokalförvaltning, hyresförhandling, upphandling, samt ekonomiska prognoser och beslutsunderlag. Du har akademisk examen med inriktning mot teknisk förvaltning, fastighetsekonomi eller motsvarande.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete. Hos oss blir du en del av ett kompetent och engagerat team där arbetskulturen präglas av hjälpsamhet och laganda. Vi arbetar tillsammans för att utveckla campus och ditt förvaltningsområde har flera spännande projekt inom de närmsta åren. Välkommen med din ansökan!

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta AB, Charlotte Olsson, som också kan svara på eventuella frågor om tjänsten. Charlotte nås på 070-602 19 11.

Ansökan, bestående av personligt brev och CV, skickas till charlotte@insikta.se senast den 8/11.

Akademiska hus
Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 62,5 miljarder kronor och en årsomsättning på 5,6 miljarder kronor. För att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 20 miljarder kronor. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på. Akademiska Hus, Region Syd, äger och förvaltar lokaler i Lund, Malmö, Alnarp och Kristianstad med en sammanlagd lokalyta på ca 500 000 kvm. Bland de största kunderna finns Lunds universitet, Malmö högskola, SLU och Högskolan i Kristianstad. www.akademiskahus.se

Insikta