af-logo

Vi söker en affärsdriven ledare/chef som vill ta över och vidareutveckla vår framgångsrika Supply Chain & Project Managementsektion. Du förväntas leda och utveckla en sektion med 20 konsulter (inköpare, logistiker och projektledare) och erbjuda ÅF:s tjänster mot Sydsveriges största industrikunder. Du rapporterar till Marknadsområdeschefen i syd och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp.

Du har resultatansvar och personalansvar för enheten och parallellt med detta så ansvarar du också för affärsrelationen med våra kunder. ÅF är ett företag med en stark säljkultur så du bör drivas av försäljning och tycka att det är stimulerande med kundrelationer . Sektionen ingår ÅFs division Industry och som placeringsort ser vi gärna Malmö.

Vi söker dig som har en stark vilja att utveckla kundrelationer och medarbetare. Du har teknisk/ekonomisk utbildning och minst 5-10 års erfarenhet av försäljning/projektledning av konsulttjänster och åtagandeprojekt industrikunders högsta ledning. Din bakgrund är troligen säljare, konsult, projektledare eller ledare. Som person är du coachande och trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en god affärsmässig förståelse för konsultbranschen, brinner för att göra affärer och för att utveckla ditt team!

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson i denna rekrytering. Ansök via mail till charlotte@insikta.se senast den 20 februari, ring gärna om du vill veta mer:

070-602 19 11

 

Mer om ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, Embedded, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. ÅF kombinerar avancerat ingenjörskunnande, förnyelse och modernaste teknik med mångårig tradition och förankring i svensk industri. Få teknikkonsulter har idag samma bredd och resurser. Genom vår breda kunskap får vi förmånen att vara en resurs i en rad framtidsinriktade uppdrag inom de mest skiftande områden för både stora och små företag. Det kan vara allt från mindre projekt till projektering av
kompletta energianläggningar.

ÅF har 2013 utsetts till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer enligt Universums undersökning KarriärBarometern, vilket innebär att vi toppar listan som den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen.

Insikta