Jungheinrich_claim_R

Som regional servicechef hos oss ansvarar du för service / eftermarknaden i området: Örebro, Västerås, Värmland, Mora och Borlänge. Området innehar flera av våra största och viktigaste kunder som du förhandlar olika typer av långsiktiga serviceavtal med samt offererar truckservicearbeten. Du har fullt personalansvar för tretton erfarna, resande servicetekniker som du leder och följer upp.

I din roll ingår:
• resultat- och kundansvar
• personalansvar
• förhandling och offertgivning
• uppföljning och rapportering
• samarbete med försäljningsavdelningen

Din fasta punkt blir vårt filialkontor i Örebro och du rapporterar till vår nationella servicesäljchef för Sverige. Du tillhör ett team om fem regionala servicechefer som löpande träffas på HK i Malmö för erfarenhetsutbyte. Vi beräknar ca 20 övernattningar om året.
Vi söker dig som är trygg i din ledarroll och som drivs av att alltid sätta kunden i centrum. Du har erfarenhet av ledande roll inom elinstallation, kraft, styr- och regler, industri, bygg, säkerhet eller liknande. Du kan också vara en entreprenör som drivs av kund- och personalansvar. Branschvana är meriterande. Förmodligen har du en teknisk utbildning.
Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag där du får ansvar för att driva din region självständigt!

Ansök senast 18 november 2015 till charlotte@insikta.se
Ring mig gärna om du har frågor 070-6021911

Insikta