altran

Har du ett stort affärsdriv, ett brinnande teknikintresse samt vill växa och utvecklas i ett internationellt, entreprenöriellt R&D-företag?

Som vår Business Development Manager får du en nyckelroll på vårt kontor i Malmö med ansvar för att utveckla vår projektförsäljning av innovativ produktutveckling. Vi arbetar framförallt inom industridesign, mekanik och elektronik. Som person bör du trivas i en platt organisation med en sann entreprenörsanda där utrymmet för egna initiativ och arbetssätt är mycket stort. Du får eget kund- och resultatansvar för dina kunder och lägger själv upp planer för att uppnå dina budgetmål. Med kundansvar genom hela projektet arbetar du med våra industridesigners, konstruktörer och projektledare för att ta fram och leverera de bästa lösningarna. Du rapporterar till vår försäljningschef i Malmö.

Vi tror att du är en affärsdriven civilingenjör/civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet av projekt/tjänsteförsäljning. Vi söker dig som vill lägga mindre tid på administration, rapportering, personalansvar och istället fokusera på att möta våra kunder, bygga långsiktiga relationer samt erbjuda innovativ produktutveckling.

Vi erbjuder dig en självständig roll där du ingår i vårt dedicerade team. Du får tillfälle att utveckla och bygga relationer med utvecklingscheferna på de stora bolagen i södra Sverige samt vara en del av spännande utvecklingsprojekt.

Då vi har funnits i mer än 30 år har vi byggt upp ett starkt nätverk, vilket ger dig chansen att delta i många spännande projekt. Vi är ett globalt företag och kan erbjuda dig möjligheten till en internationell karriär. Din utveckling prioriteras och vi håller regelbundet både interna och externa utbildningar. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi många sociala aktiviteter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta AB. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta Charlotte Olsson på Insikta AB, charlotte@insikta.se eller 070-6021911.

Skicka gärna in din ansökan snarast till charlotte@insikta.se
Läs mer på www.insikta.se.

 

Altran Skandinavien är världsledande inom innovation och högteknologisk R&D och utvecklar tillsammans med kunden framtidens produkter och tjänster. Industridesigners, konstruktörer och projektledare arbetar nära tillsammans från start till mål för att ta fram och leverera de bästa lösningarna. Våra kunder finns inom de flesta branscher t.ex. medicinteknik, fordonsindustri och konsumentprodukter. Sedan december 2013 är även produktutvecklingsbyrån Scalae en del av Altran Skandinavien.

I Skandinavien är Altran representerat i Borlänge, Göteborg, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm och Oslo med ca 500 medarbetare. På vårt kontor i Malmö arbetar i dagsläget totalt 80 personer varav cirka 30 stycken är skickliga produktutvecklare som är specialiserade inom industridesign, mekanik, elektronik, mjukvara och montering. Innovation är vår ledstjärna och det är därför vi kallar oss ”Innovation Makers”. Internationellt har Altran fler än 25 000 medarbetare i mer än 20 länder. Under 2014 hade koncernen en omsättning på 1 756 miljoner euro. Läs mer på www.altran.se och www.scalae.se

Insikta