Som vår nya Business Development Manager får du ansvar för att strategiskt utveckla, och operativt genomföra vår nyförsäljning av logistik och transportlösningar mot våra prioriterade kundsegment i framförallt Sverige, men även till viss del Europa. Du rapporterar till vår nya VD och tillhör ett entreprenörsdrivet försäljningsteam om tre personer. Du har fullt budget- och resultatansvar, samt stor möjlighet till att bidra till företagets strategiska säljutveckling.

Vi söker dig som har erfarenhet av internationella försäljningsprocesser inom logistik, transport och supply chain management. Stort fokus ligger på din förmåga att effektivt kunna skapa och utveckla nya kundrelationer mot nischade målmarknader. Vi ser att du har erfarenhet och förmåga att snabbt ta in och förstå respektive företags logistiska utmaningar och föreslå skräddarsydda transport och logistiklösningar samt förhandla fram avtal.
Vi erbjuder en ny tjänst där du kan växa i en internationell organisation. Om du är affärsdriven, vill vara med och utveckla och trivs med att arbeta självständigt nära ledningen i ett välmående, nytänkande företag i stark tillväxt, är detta rätt roll för dig.

Välkommen med din ansökan senast den 6 juni, gärna tidigare till vår samarbetspartner i denna rekrytering, Insikta AB Charlotte Olsson,  charlotte@insikta.se

Ring gärna om du har frågor 070-6021911.

Lehnkering arbetar med kundanpassade transport- och logistiklösningar som inkluderar såväl land-, sjö som flygtransporter över hela världen. Vi prioriterar kvalitet och kundvärde och för oss är det centralt att ständigt utvecklas med en hög servicegrad med goda och långvariga relationer med alla våra kunder och partners. Vi samarbetar med några av värdens mest expansiva företag inom retail segmentet. Vårt team, med skickliga medarbetare, ligger till grund för framgång. Idag omsätter vi ca 400 miljoner och har ca 115 medarbetare i Malmö, Shanghai och New York. Lehnkering Logistics AB ingår i den Sydafrikanska IMPERIAL-koncernen. 

Läs mer på: https://www.lehnkering-logistics.eu/se/startsida/

Insikta