Har du erfarenhet av offentlig upphandling? Då har vi en ny spännande roll i ett växande företag att erbjuda dig!

Det går bra för oss på IntraPhone. Vi rekryterar därför till en ny tjänst som upphandlingsansvarig. Ditt ansvar blir att på uppdrag av försäljningsavdelningen ta fram och lämna in anbud, framför allt mot den offentliga sektorn. Du arbetar nära vår IT/utvecklingsgrupp, utbildnings- och supportgrupp samt med säljaren som ansvarar för kundkontakten och som kontrollerar, undertecknar och skickar anbudet. Vi samarbetar med partners vid upphandlingar för olika system t.ex. verksamhetssystem där våra partner bl.a. är Pulsen och Tieto. Du är även kontakten mot dem när det gäller att hämta in och säkerställa att alla uppgifter i anbuden stämmer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

Du har minst ett par års erfarenhet av att ha tagit fram eller ha svarat på anbud inom den offentliga sektorn. Din bakgrund kan gärna vara från en inköps- eller säljroll.

Vi kommer att värdesätta din förmåga att prioritera och organisera arbetet effektivt för att möta korta deadlines med bibehållen hög kvalitet. Du arbetar i projektform med stora kontaktytor varpå din förmåga att skapa goda relationer och samarbeta med andra kollegor blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Gott omdöme, stresstålighet och förmåga att agera självständigt är andra viktiga egenskaper likväl som sinne för detaljer. Är du rätt person för oss tror vi att du har ett lyhört förhållningssätt och är kundorienterad.

Du rapporterar till försäljningschefen och sitter på vårt Sverigekontor på Gustav Adolfs Torg. Välkommen till ett positivt, entreprenöriellt gäng där du får vara med och driva utvecklingen inom ditt område.

I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta rekrytering och utveckling.

Ansök senast den 19 maj till charlotte@insikta.se

Har du frågor är du välkommen att ringa Charlotte Olsson på 070-6021911, eller maila.

IntraPhone AB erbjuder IT-lösningar för primärt äldreomsorgen. Vi brinner för att utveckla verktyg och metoder som underlättar för de som antingen arbetar inom eller som är i behov av vård och omsorg. Vår vision är att äldre alltid ska få den vård som de förtjänar och har rätt till efter ett långt liv. Vi har varit verksamma sedan 2001, med kontor i Malmö och huvudkontor i Amsterdam. Idag är vi 20 personer och har en hög ambition att växa och utvecklas framöver.  Läs mer på: https://www.intraphone.com/sv/

Insikta