Vi letar efter en affärsområdeschef till Malmö/Lund – är det dig vi söker?

Som Affärsområdeschef inom affärsområde kontor har du ansvar för att utveckla och förvalta fastighetsbeståndet i region Öresund.

Ansvarsområde

I rollen som affärsområdeschef arbetar du både strategiskt men också verksamhetsnära. Du initierar och driver utvecklingsprocesser samt coachar medarbetarna i riktning mot regionens affärsmål.

Du har också ansvar för att upprätthålla goda relationer med våra kunder och att omförhandlingar, merförsäljning och uthyrning görs på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.
Du har personalansvar för fastighetschefer och förvaltningsassistent och jobbar i nära samarbete med övriga affärsområden det vill säga Uthyrning, Handel och Projekt samt vår teknikorganisation. Du rapporterar till regionchefen och ingår i ledningsgruppen.

Vem är du?

Vi utgår från att du är en person som är van vid att arbeta mot och nå tydliga mål och att du drivs av att utveckla och inspirera andra. Du är en affärsdriven och coachande ledare med ett personligt engagemang och du vågar fatta beslut. Självklart har du god erfarenhet av att leda och utveckla både verksamhet och medarbetare. Du har högskoleutbildning, goda kunskaper inom fastighetsekonomi och grundläggande tekniska kunskaper. 

Vårt erbjudande

Våra ledare är resultatorienterade, tydliga och modiga och vi erbjuder en arbetsmiljö som inspirerar och uppmuntrar till delaktighet. Det är viktigt för oss att våra medarbetare upplever en bra balans mellan arbete och fritid. Så, om du drivs av lusten att göra affärer, gillar utmaningar och vill jobba aktivitetsbaserat tillsammans med positiva och duktiga människor i ett sprillans nytt och modernt kontor i centrala Malmö, då är Vasakronan en plats för dig.

Vi eftersträvar en mångfald i företaget, både för vår egen trivsel och för att kunna göra ett bättre jobb i förhållande till våra kunder.  Vi tror helt enkelt på att en bredd gör oss lite vassare. Därför välkomnar vi alla sökande. På vår webb kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Vasakronan.  https://vasakronan.se/artikel/introduktion-nyanstallda

Ansökan

Ansöker gör du via länken senast den 15 januari 2017. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Charlotte Olsson Insikta AB charlotte@insikta.se 070–602 19 11.

 

 

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 112 miljarder kronor. Vi erbjuder kontors- och butikslokaler i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö och Lund. 38 av våra 181 fastigheter ligger i region Öresund och inom regionen finns tre affärsområden; kontor, handel och projekt. Affärsområde kontor utgör cirka 70 procent av beståndet i Öresund. Läs mer på www.vasakronan.se

Insikta